Welcome Guest [Log In] [Register]


Welcome to Planet Nexus - the world of innovative forum networking.

You are currently orbiting in guest-mode, and that is OK with us. :cool: You do not have to join Planet Nexus to create a page on the NexusTree. Subscribers immediately become a part of our dynamic networking engine for message boards (which includes extras like NexChat, Members Online Today, the NexLike Reputation system, Blurb and Live Sig options). The Nexus System is free and open to anyone with a ZetaBoards, InvisionFree, zIFBoards or Jcink community! Learn more about Nexus System registration HERE. The process is quick and easy. You can be up and Nexworking in only a few minutes!

Get your own leaf on the NexusTree >> Posted Image << Sign up Today!

In order to access our Nexus support system you will need to register a personal Planet Nexus forum account. An account on Planet Nexus allows you to test our IRC-style NexChat and NexLike features and fully participate on the powerful NexusTree. You'll be able to rate communities, leave comments, become fans, and swing through the tree to discover the content of many different boards in a vast array of genres.

Register a Planet Nexus personal account! Or login below:

Username:   Password:
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 3
  • 4
Installed it, but it's not working?
Topic Started: Friday Dec 1 2017, 02:29 PM (968 Views)
NucleusBoards.net
Member Avatar
Schmooziland
[ * ]
Hi guys, I've installed the Nexus Bar on my new zetaboard but the bar isn't appearing on my boards:
http://www.nucleusboards.net


So I cna't continue with the installation....

Any help is appreciated.....Thanks!
Posted Image
Offline Member Profile Quote Post Goto Top
 
Skyon Archer
Member Avatar
Keeper of the knowledge . . . all of it!

I see it being displayed in your forum's footer

Posted Image
Attached to this post:
Attachments: nucleus.png (62.94 KB)
Useful Stuff
Posted Image
Links to my websites and much more!
http://skyonarcher.com
Simple Hosting Plan
~ Unlimited Disc Space
~ Unlimited Bandwidth
~ 1 Website Hosted
~ Hepsia Control Panel
~ 30-day Free Trial
~ FREE Domain Name
only $3.25 /mo
Order Now - More Info
Online Member Profile Quote Post Goto Top
 
NucleusBoards.net
Member Avatar
Schmooziland
[ * ]
Hm, strange, it's not appearing for me in my browser.....

Cleared all my stuff and it seemed to work when not logged in but as soon as I log in, it disappears like it's not there.

The footer doesn't show for me, nor does the custom icon for MOT, but the icon shows when i'm logged out.......but not the nexus bar at the bottom.
Edited by NucleusBoards.net, Friday Dec 1 2017, 03:29 PM.
Posted Image
Offline Member Profile Quote Post Goto Top
 
Skyon Archer
Member Avatar
Keeper of the knowledge . . . all of it!

You have a lot of scripts on your site and one of them is overwriting our script. As you've indicated, it is one that presents itself when logged in and viewing the index page.

If you are willing to try, take all your scripts out and add them back one at a time. Refresh your browser between each time and see what script causes the bar to stop showing. Once you figure it out, come back and let me know and I'll see if I can do a work-around to correct it.

EDIT: I did notice that if you refresh the page and make sure it's scrolled to the top before you do, after the page loads and you then scroll down the bar is showing. :) Crazy scripts :D
Useful Stuff
Posted Image
Links to my websites and much more!
http://skyonarcher.com
Simple Hosting Plan
~ Unlimited Disc Space
~ Unlimited Bandwidth
~ 1 Website Hosted
~ Hepsia Control Panel
~ 30-day Free Trial
~ FREE Domain Name
only $3.25 /mo
Order Now - More Info
Online Member Profile Quote Post Goto Top
 
Helena
Member Avatar
on an obscure beach on Planet Nexus....

I can see it in Edge browser, but not in any others I tried (FF, Opera, Chrome). So being logged in doesn't seem to be the whole issue.

Here is the link to the NexusCP if you need it:
[Hidden Content: Login/Register to View]


EDIT: Possibly something you did was effective, because I can see the bar now in FireFox.
Online Member Profile Quote Post Goto Top
 
NucleusBoards.net
Member Avatar
Schmooziland
[ * ]
I can't figure out what would be causing it....I'm using Chrome.....very strange. :(

I put the code in my theme layout for the custom icon per theme but it doesn't work either.....Very strange.
Edited by NucleusBoards.net, Friday Dec 1 2017, 08:25 PM.
Posted Image
Offline Member Profile Quote Post Goto Top
 
Helena
Member Avatar
on an obscure beach on Planet Nexus....

If you don't have the nexus code at the top of the below the board section of your template, you might try moving it up. That can sometimes resolve code conflicts.
Posted Image

Posted Image
:deviantart:

Online Member Profile Quote Post Goto Top
 
NucleusBoards.net
Member Avatar
Schmooziland
[ * ]
It's the very first line of code in below the board.
Posted Image
Offline Member Profile Quote Post Goto Top
 
Skyon Archer
Member Avatar
Keeper of the knowledge . . . all of it!

I realize what Helena said, but please try putting it at the very bottom. Since it is being loaded and another script is overwriting it, try putting it after everything else and see if that fixes it.
Useful Stuff
Posted Image
Links to my websites and much more!
http://skyonarcher.com
Simple Hosting Plan
~ Unlimited Disc Space
~ Unlimited Bandwidth
~ 1 Website Hosted
~ Hepsia Control Panel
~ 30-day Free Trial
~ FREE Domain Name
only $3.25 /mo
Order Now - More Info
Online Member Profile Quote Post Goto Top
 
NucleusBoards.net
Member Avatar
Schmooziland
[ * ]
Guys, I think this may be a problem on your end....

I just made a test forum here: http://s15.zetaboards.com/NexusSmokeTest/index/

I then added the code below the board, no other codes are present, and it's not working still.......

I'm wondering if it's the URL i used to register my board that could be causing the issue?
Edited by NucleusBoards.net, Saturday Dec 2 2017, 09:21 AM.
Posted Image
Offline Member Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Nexus Support · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 3
  • 4